Langweer

Langweer is te herkennen aan de vele watersport mogelijkheden en zijn historische centrum. Door de goede ligging van de camping, direct aan de Langweerder Wielen en dicht bij het centrum van Langweer, heeft Recreatiepark Leyenspolder zowel jong als ouder publiek veel te bieden.
Langweer

Recreatiepark Leyenspolder ligt op loopafstand van Langweer, een sfeervol en pittoresk dorpje aan een van de mooiste meren van Friesland. Het kleine maar gezellige centrum beschikt ook over vele oude en prachtige gebouwen. De eeuwenoude lindebomen geven de hoofdstraat een schilderachtig aanzien. In het dorp zijn nog vele oude en karakteristieke gebouwen en woningen. Heerlijk om doorheen te slenteren. Bovendien beschikt Langweer over alle voorzieningen die u als toerist maar te wensen heeft. In het centrum vindt u een bakker en een slager, maar ook kledingwinkels en andere leuke winkeltjes. Ook vindt u er een verscheidenheid aan restaurants, een snackbar en prachtige terrasjes. 

Het gehele jaar door worden er gezellige activiteiten georganiseerd.

Door de ligging aan de Langweerder Wielen is Langweer een perfecte uitvalsbasis voor waterrecreatie, zeilen met een valk of varen met een Langweerder Sloep. Vlakbij de camping bevinden zich een (kindvriendelijk) strandje om een dagje lekker te luieren en een surfoever. Uiteraard kunt u ook gaan vissen. Voor meer informatie over het huren van een boot klikt u op Boothuur. Bij de receptie kunnen ze u informeren over mooie vaarroutes.


 

Contact opnemen?
Bekijk hier de mogelijkheden