Bootverhuur

In de receptie van Recreatiepark Leyenspolder kunt u terecht voor het huren van sloepen, zeilboten en motorvisboten.
Bootverhuur sloepen

U kunt kiezen uit verschillende soorten sloepen. Zo hebben wij de Langweerder Sloep 6.50 in de verhuur. Deze sloep is zeer geschikt voor een dag varen over de Friese meren. De Langweerder Sloep 7.50 Classic, 8.50 Cabin/Classic zijn de grotere varianten van de Langweerder Sloep 6.50. Ook deze sloepen zijn zeer geschikt voor dagtochten maar ook voor een meerdaagse trips of groepsuitjes. Beide types beschikken over een kooktoestel met spoelbak, koelkast en toilet. Op de Langweerder Sloep 7.50 Classic kunt u met 2 personen overnachten en is er voor 10 personen zitgelegenheid. De Langweerder Sloep 8.50 Classic/Cabin biedt aan 12 personen zitgelegenheid en is het mogelijk om met 4 personen te overnachten.

Bootverhuur valken en optimisten

Mocht u meer van zeilen houden, dan is dit geen probleem. U kunt bij ons de Friesche valk huren en voor een meerdaagsetrip huurt u er een dektent bij.
Voor de kleine zeil-liefhebbers verhuren wij de optimist.

Mocht u meer informatie willen hebben over de sloepen of valken dan kunt u terecht op onze site www.langweerdersloep.nl of www.villaparklangweer.nl

Wanneer u de tarieven wilt weten van onze verhuur boten kunt u hier klikken

Contact opnemen?
Bekijk hier de mogelijkheden